Home

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd. De crematie vindt in principe plaats binnen 2 werkdagen. De asresten ontvangt u in een strooikoker, samen met een officieel crematiecertificaat. Wilt u de as bewaren in een mooie urn of ander gedenkvoorwerp, dan helpen wij u graag een keuze te maken uit ons assortiment. Per post ontvangt u een persoonlijk bericht met de datum en het tijdstip waarop de crematie heeft plaatsgevonden.

Wanneer de asresten voor u klaarstaan nemen wij contact met u op en kunt u deze komen ophalen bij het crematorium. Wij kunnen de as ook kosteloos, op een later tijdstip, bezorgen bij uw dierenarts. Wilt u geen asresten ontvangen, dan verstrooien wij deze desgewenst uit over de Noordzee.

Bij Dierencrematorium Den Haag is het mogelijk bij een individuele crematie uw huisdier zelf in de oven te leggen. De afspraak hiervoor moet wel minimaal één dag van te voren worden gemaakt. Wij reserveren dan speciaal tijd voor u. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. De crematie zelf kunt u niet bijwonen.